Живот
2. November 2015 - 15:38

Безбедносната камера ги фатила невестата и кумот заедно на денот на свадбата!

Невестата и кумот ја искористиле гужвата и отишле во дворот на хотелот. Меѓутоа тие незнаеле дека постои безбедносна камера која го забележала моментот кога невестата го измамила мажот со неговиот кум.