Македонија
3. December 2015 - 12:36

Без вода утре корисниците од село Свиларе

Без вода утре во периодот од 9:00 до 13:00 часот ќе останат корисниците од село Свиларе.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради електро-машинска реконструкција на Хидрофор Свиларе во општина Сарај.