Македонија
10. December 2015 - 18:56

Без вода утре корисниците од Маџар Маало

Поради изведување на водоводен приклучок на ул.Охридска бб во населба Маџар Маало, во периодот од 9:30 часот па се до завршување на работите без вода ќе останат корисниците од оваа населба во Општина Центар.