Македонија
1. February 2017 - 13:32

Без вода утре дел од Центар

Без вода утре од 08:00 часот до завршување на интервенцијата ќе бидат корисниците од улица „Пиринска“, во општина Центар.

Како што информира Регионалниот центар за управување и кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна цевка со пречник од Ф-80 мм на улица „Пиринска“ број 23.