Македонија
18. September 2019 - 14:20

Без вода дел од корисниците во Дебар Маало

ЈП Водовод и Канализација информира дека утре, поради дефект на улицата „Славка Недиќ 1“, ќе биде прекинато водоснабдување на дел корисниците на улицата „Дане Крапчев“ во скопско Дебар Маало.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 9 часот до завршување со активностите.