Македонија
21. October 2019 - 11:27

Без вода дел од корисниците на улица „Прашка“

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улицата „Прашка“ во Општина Карпош.

Како што соопшти претпријатието „Водовод и канализација“ прекинатото водоснабдување е поради изведување на водоводен приклучок ф-100мм на улицата „Прашка 38“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување