Македонија
25. February 2016 - 8:38

Без вода дел од центарот на Скопје

Без вода денеска, од 11 до 15 часот, ќе останат корисниците од улицата „Мајаковски“ бр. 29 во општина Центар, соопшти РЦУК на Град Скопје.

Прекинот е поради изведување приклучок на водоводна мрежа.