Македонија
24. јуни 2019 - 9:11

Без струја утре делови од општина Сарај

Поради планиран технички зафат во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје утре без електрична енергија ќе останат делови од Општина Сарај.

Во периодот од 08:30 до 15:00 часот корисниците од дел на село Матка и одмаралиштето „Матка“ во Општина Сарај.