Џет-Сет
2. August 2016 - 10:29

Без градник: Карлеуша ги покажа брадавиците и ги распамети фановите

Јелена Карлеуша е позната по тоа што сака да ги поместува границите и да провоцира, било да е прашање стилот или нејзината музика.

Погледнете ја оваа фотографија која Карлеуша ја објави без прслук и ги воодушеви фановите.