Живот
20. May 2019 - 17:42

Бесна трка со автомобили низ скопско Ѓорче Петров

Огромни реакции има на социјалните мрежи по објавувањето на видеоснимката на која се гледа како во еден момент два автомобила, кои очигледно се тркааат еден со друг, со огромна брзина преминуваат во спротивната лента од коловозот и претекнуваат друго возило преку две полни линии во Ѓорче.