Џет-Сет
18. February 2016 - 11:59

Бенисио Дел Торо е новиот негативец во „Војна на ѕвездите“?

Во британската престолнина почна снимањето на осмото продолжение на „Војна на ѕвездите“ а следниот месец сетот се сели во Дубровник. Премиерата на филмот е најавена за 15 декември 2017 година. 

Во ова филмско остварување улога има и познатиот холивудски актер Бенисио Дел Торо (48).

- Среќен сум поради улогата. Нема да ви откријам дали сум негативец бидејќи добро е малку луѓето да се држат луѓето во неизвесност, вели холивудскиот актер.