Балкан
27. January 2021 - 12:01

Белград: Мигранти крадат во „Зара“ и се тепаат со обезбедувањето

Вчера во Белград околку 18:00 во самиот центар на „Кнез Михаилова“ се случил невиден хаос.

Имено, група мигранти упаднале во бутикот „Зара“, го нападнале обезбедувањето се со цел да го ограбат местото.

Пресметката траела околу десет минути, а очевидец од местото на настанот наведува дека останатите мажи само го гледале овој конфликт.

Во продолжение може да погледнете видео во кое е снимен дел од нападот.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)