Џет-Сет
17. July 2017 - 13:21

Беквалац го покажа окото кое го криеше со шишките во емисија, гледачите во шок

Пејачката Наташа Беквалац била гостинка во една емисија, а нејзината фризура која прекривала скоро половина од лицето привлече многу прашања.

Пејачката веднаш објаснила за што станува збор.

- „Сега се видов на камера и само сакам да им појаснам на гледачите - не сум луда жена која се крие зад шишките, туку се разбудив со затворено око и не сакав да дојдам, но сепак дојдов. Ми се затвори капакот.“ - раскажала Наташа и го покажала окото.