Бизарно но вистинито
26. December 2016 - 20:42

БЕБЕ РОДЕНО СЛЕПО И БЕЗ ЧЕРЕП: Поради нејзиниот изглед никој не сака да ја погледне, а камоли да ја допре

Нурафаиха е осимесечно бебе родено слепо и без череп. Нејзиниот изглед не е природен, дури е и застрашувачки.

Малечката живее во многудетно семејство, односно таа е пето дете по ред, а само таткото работи. Луѓето собираат пари за да им помогнат за основните потреби за живот.

Бебето поради тоа што нема череп има потешкотии во исхраната, таа може да внесува млеко само преку цевка. Нејзе во иднина ќе треба да и се направат неколку операции, а и сега и е потребна болничка нега.