Бизарно но вистинито
16. March 2016 - 19:18

Бебе минало 15 часа во мртовечница - Го подготвиле за кремирање, а тоа почнало да плаче!

Ан Ан е роден предвреме во болница во Кина на 8. јануари, а прогласен е за мртов на 4. февруари. Го однеле во мртовечница, во која температурата е минус 12 и таму минал 15 часа. Почнале да го подготвуваат за кремирање, а тој започнал да плаче. Веднаш го вратиле во болница.
 
Момчето кога се родило било тешко помалку од еден килограм. Во инкубатор бил 23 дена, а потоа родителите сакале да го однесат дома за заедно да прослават Нова Година.
 
Тогаш неговата состојба се влошила. таткото Лу веднаш го однел во болница, каде докторите заклучиле дека на бебето му запрело срцето и го прогласиле за мртво. 
Го однеле во мртовечница, каде по 15 часа почнале да го потготвуваат за погреб, а тогаш тоа почнало да плаче.
 
Педијатарот Чен пред новинарите изјавил дека работи веќе 20 години и никогаш досега не видел вакво нешто.