Живот
10. November 2015 - 22:28

Беа пред пораз, но ова дете направи нешто што ја крена цела сала на нозе!

Да прославите победа  е многу нормална работа која ја прават победниците. По победата сите би требало да бидат горди на себе. Откако ќе биде натпреварот завршен, и кога ќе ја осигурате победата, можете да сливите колку сакате...

Но правете го тоа само откако ќе заврши натпреварот! Ако славите победа пред време, постои шанса дека ќе ви се случи нешто вакво.

Погледнете го видеото: