Македонија
10. јуни 2017 - 9:10

Базенот Аеродром отворен за посетители

Базенот Аеродром во Скопје од денеска ќе биде отворен за посетители во новата сезона.

Базенот ќе биде работи секој ден од 10:00 до 18:00 часот.

Одговорните во „Базен Аеродром“ и ова лето најавуаат добра музика, забава, рекреација и вкусна храна за своите посетители.