Живот
18. February 2019 - 21:47

Башкирија: Пијана жена повикала пожарникари да и ја изгаснат „душата која ѝ гори“

Во Уфа, престолнината на руската автономна Република Башкирија, пијана жена се јавила во противпожарната служба и ги повикала пожарникарите за ѝ ја изгаснат „душата која ѝ гори“.

Видеото, снимено од пожарникари, се појави и на социјалните мрежи, па жената на која „душата ѝ гори“ доби сеир од многу поголеми размери.

И покрај тоа што сите го сфатија тоа како шега и хумор, таа веројатно ќе добие и казна.