Живот
14. January 2016 - 11:43

Барал да му прати гола слика, а таа…

Девојката го насамарила момчето и заслужува златен медал за тоа…

Девојката од Америка покренала нов тренд кога станува збор за спуштање на момчиња. Таа четувала со момче кое после некое време побарало од неа да испрати фотографија на која ја нема „непотребната облека“ на себе.

chat1

Таа прифатила и му напишала да почека малку. Потоа му ја испратила и оваа порака. Момчето од прва очигледно не сфатило дека девојката го насамарила, па и напишал „се уште се вчитува, прати повторно“.

chat2