Балкан
8. April 2017 - 19:27

Балканска соработка, а не дезинтеграција ќе доведе до напредок во регионот

Балканска соработка, а не дезинтеграција ќе доведе до напредиок во регионот, во спротивно сите ќе станеме лесен плен за големите сили, порачуваат српските аналитичари.