Балкан
12. May 2022 - 14:20

Балканец си пече јагне во дворот, а Швајцарец го гасне со противпожарен апарат | ВИДЕО

На социјалните мрежи се појави видео кое, наводно, е снимено во Швајцарија и стана хит откако го објавија српските медиуми.

Повозрасниот човек Дејан наводно е од Балканот, односно Босна и Херцеговина, одлучил во дворот да пече јагне, но тоа го разбесне неговиот сосед.

Помладиот маж дотрчал во неговиот двор со противпожарен апарат со кој го изагсна огнот и не му дозволи на Балканецот да го испече јагнето.

Ова видео според српските медиуми е снимено во Швајцарија.