Џет-Сет
17. August 2016 - 10:35

Бали бег го урна Инстаграм, жените лудуваат по турскиот актер

Турскиот убавец Бурак Озчивит со сосема едноставна фотографија за половина час собра неколку илјади лајкови, кои за брзо време станаа над 350.000.

Дамите ширум светот лудуваат за овој турски актер, па така не е чудно што секоја негова фотографија има огромен број лајкови и коментари.

Еве некои од најпопуларните негови фотографии на социјалната мрежа Инстаграм: