Живот
22. April 2018 - 19:12

Баба почна да се соблекува на сцена и сите превртуваа очи: Кога запеа следуваше шок

На овогодинешното „Британија има талент“ досега видовме многу впечатливи настани.

Меѓу нив се вбројува и овој, на 68-годишна жена.

Таа излезе на свената, се претстави и почна да се соблекува. Сите превртуваа со очите, гледаа во неверување и не очекуваа ништо добро во тој настап.

Но, потоа бабата запеа и следуваше шок.

Погледнете го нејзиниот настап, сигурно ќе ве воодушеви.