Македонија
25. February 2021 - 16:10

Баба и две малолетни внучиња нападнати од кучиња скитници

Баба и две малолетни внучиња вчера во Кичево биле нападнати од кучиња скитници. Според СВР Охрид, случајот го пријавил А.М.42. Неговата мајка и неговите две малолетни деца на улица „Арсо Војвода“ биле нападнати, но и каснати од кучињата.