Македонија
22. April 2019 - 20:03

Автомобилот во кој загинаа татко и син од Слупчане

Алсат ја обезбеди фотографијата од автомобилот Opel Astra во која непознат напаѓач ги уби Елхам Салаху (47) и неговиот 8 годишен син. Според податоци од Обвинителството, тие биле застрелани од непосредна близина, недалеку од с. Слупчане, кај месноста наречена „Слупчански бунар“. Истрагата за настанот е во тек.

Извор: tv alsat