Македонија
25. March 2019 - 12:27

Автомобил во движење се запали во близина на Облешево кај Кочани

Автомобил во движење се запали претпладнево на патот во близина на Облешево кај Кочани. На местото се пристигнати пожарникарски екипи кои го гаснат распламтениот оган.