Македонија
21. January 2018 - 19:40

Автомобил излета од патот во скопски Аеродром

Автомобил марка „Опел вектра“ излета од патот во скопски Аеродром во близина на хотел Русија.

На интернет страницата „Ѕидот на сообраќајниот срам“ се појави фотофрафија од автомобил кој засега поради неразјаснети причини излетал од патот и буквално се качил на металните стубчиња покрај патот.

Засега нема информации за причината или евентуално повредени лица.

Повеќе информации наскоро.