Свет
20. November 2015 - 10:24

Австралијанската полиција застанала автомобил и открила каков пропуст направила цели 45 години

Австралијанската полиција  била шокирана кога запрела еден 63-годишен Австралијанец, чиј идентитет е непознат, кој верувале или не, 45 години возел без дозвола. 
 
Австралијанецот 45 години не направаил ниту еден прекршок, немал сообраќајка, па затоа полицијата никогаш не го фатила. Минатата недела таа го застанала неговиот автомобил и открила каков пропуст направила цели 45 години.
 
На возачот му е забрането да вози и против него е покрената пријава.