Македонија
5. December 2020 - 20:42

Авионот во кој се транспортираше дете со сложена клиничка слика безбедно слета во Италија

Во Џенова-Италија безбедно слета авионот со специјалениот медицински тим од Институтот “Џанина Џаслини” кој денеска попладнево од Универзитетската клиника за детски болести изврши транспорт на дете со сложена клиничка слика.

Во Џенова-Италија безбедно слета авионот со специјалениот медицински тим од Институтот "Џанина Џаслини" кој денеска...

Posted by Detska Klinika on Saturday, December 5, 2020