Живот
23. April 2018 - 22:47

Аспиринот не е само за болка: За оваа намена ретко кој знае

Аспиринот не е само за болки, може да го искористите и за други намени.

Имено, хлорот особено ја оштетува русата коса, па таа ја губи нијансата.

За да ја задржите бојата растворете 5 аспирини во вода, па истријте ја косата, а потоа измијте.

Сјајот ќе се врати, како и бојата.