Македонија
25. November 2020 - 10:21

Артан Груби денес на посета во Косово

Првиот заменик претседател на владата Груби денес на датум 25.11.2020 година, ќе ја посети Приштина и по овој повод ќе оствари работен состанок со заменик-претседателката на Владата на Република Косово, г-ѓа. Албулена Балај-Халимај. По состанокот ќе има изјава за медиуми. Локација: Влада на Република Косово Време: 12:00 часот