Живот
6. October 2015 - 13:53

Апстиненциска криза: Еве што им се случило откако се откажале од мастурбација 30 дена!

Редакцијата BuzzFeed од некоја своја причина неколкумина од своите членови наговори на месец дена да се одречат од мастурбација.
 
Тоа не наишло на одобрување од колегите, па така еден истакна дека ќе биде тешко, а инаку кога му е тешко се опушта баш со таа работа.
од друга страна поединците се надевале дека со тие промени ќе извлечат и некоја корист, додека едниот се надевал дека сигурно ќе ја прикрие желбата со работа.
 
Коко деновите поминувале не биле баш најсреќни. Воглавно се жалеле дека се под стрес и дека се раздразливи, а притоа не сеат да ја користат омилената метода за опушање.
 
Некои почнале со вежбање, други почнале да се хранат со нездрава храна. Кога се било готово, сите биле горди на својата самодисциплина.