Македонија
24. јуни 2018 - 13:41

Апсење на скопскиот аеродром

На Граничен премин „Меѓународен аеродром Скопје“ на влез во Република Македонија, вчера во 12.30 часот, по извршената пасошка контрола и проверка во Оперативна евиденција, било констатирано дека Н. Р. (34) од Крива Паланка евидира со мерка “А” (апси).

Лицето е приведено во 15.50 часот и е предадено на полициски службеници од Полициската станица-Крива Паланка.