Македонија
24. May 2019 - 11:16

Апсење на преминот „Табановце“

На 23.05.2019 година во 19,45 часот во Полициската станица за Граничен премин-Табановце, на влез во Република Северна Македонија од страна на униформирани полициски службеници  лишен е од слобода Ш.О. (50) од Горно Оризари-Велес, затоа што при проверка во Оперативна евиденција утврдено е дека истиот евидира на СТОП-Листа.