Македонија
22. February 2017 - 13:57

Апсење на аеродромот „Александар Велики"

Во 18 часот и 30 минути на Граничниот Премин  Аеродром „Александар Велики“, при пасошка контрола и увид во полската виза на 26-годишниот М.Е.  од Косово, полициски службеници се посомневале дека таа е фалсификувана.

 Во периодот од 21 до 21 часот и 40 минути со лицето работеле инспектори, по што со потврда за предавање на лице, е предадено на инспекторите за понатамошна постапка.

Претходно истиот ден имаше уште две апсења на Александар Велики.