Македонија
18. February 2020 - 11:56

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Ивица боледува од спиноцеребрална атаксија, да помогнеме повторно да застане на нозе

Триесет и пет годишниот Ивица Срезоски од Гостивар боледува од спиноцеребрална атаксија, болест која му оневозможува да се движи нормално, му го отежнува секојдневието и предизвикува низа други здравствени проблеми.

Ивица може повторно да застане на нозе, со третман со матични клетки во Пекинг, Кина, за што му се потребни 18.000 долари.

Ивица е борец, но потребна е и нашата помош во неговата борба.

Да го застанеме на нозе што поскоро!

Донирајте со повик
За корисници на Телеком 070 143-191
За корисници на Оне.ВИП 143-460