Македонија
26. May 2022 - 19:50

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезнат е Ислаил Алији од Гостивар

Исчезнат е Ислаил Алији од Гостивар, има 12 години. Исчезнат е веќе 3 дена, на себе носи сина маица, црни тренерки и црни патики.

Се молат сите кои имаат било каква информација во врска со детето да се јават на следниот број 077 840 992.