Македонија
25. јуни 2021 - 11:20

Апасиев: Скандал, пратениците на Левица земале 0 (нула) денари патни трошоци!

Пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев објави дека тој и Благој Крмов не потрошиле ниту еден денар за патни трошоци.

„СКАНДАЛ: Пратениците на Левица земале 0 (нула) денари патни трошоци!!!“, објави Апасиев на неговиот Фејсбук профил по веста  дека од конституирањето на Собранието во август лани, овој пратенички состав, ја чини државата речиси 200 илјади евра за патни трошоци.