Македонија
30. September 2018 - 19:45

Апасиев на Фејсбук: Коа ви викавме боље Уставен да ви го поништеше, бар немаше вака да се БЛАМИРАТЕ

Професорот Димитар Апасиев напиша статус на Фејсбук поврзан за референдумскиот ден. Според податоците кои ги објави ДИК за излезноста до 18:30 часот, која изнесува 34,09 проценти од 84.33 проценти обработени избирачки места се повеќе станува јасно дека референдумот нема да успее.

-Коа ви викавме боље Уставен да ви го поништеше, бар немаше вака да се БЛАМИРАТ #ЦиркаЕднаТретина #ОставкатаЕЕвропскаВредност, напиша Апасиев на Фејсбук.