Македонија
30. јуни 2020 - 19:51

Антонијо Милошоски е хоспитализиран на Инфективната клиника

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ во последниот парламентарен состав и кандидат за пратеник од оваа партија во петтата изборна единица, Антонио Милошоски, е хоспитализиран на Инфективната клиника во Скопје од каде се огласи на својот Фејсбук-профил.