Живот
18. January 2017 - 10:50

Ангажирала порно ѕвезда за да го тестира момчето и грдо зажалила

Една девојка од САД ја англажирала Валери Вајт, порно ѕвезда за да ја тестира лојалноста и довербата на своето момче.
 
Акцијата ја снимиле камерите на популарното телевизиско шоу „Фати го прељубникот“, пишува „The Independent“.
 
Валери најпрво му се приближи кога момчето влегуваше во библиотека, но тогаш речиси и воопшто не погледна во неа. Кога излезе оттаму, повторно го „нападна“, барајќи му го мобилниот телефон под изговор дека нејзиниот не работи, но потоа му призна дека само го сакала неговиот број. Потоа го праша дали има девојка, а тој само прошепоти дека се гледа со некого и ја повика да му се придружи. Неколку минути подоцна, таа го праша дали сака да ја префрли до некаде, па дали може да ја помине ноќта со него и на крајот му призна дека е порно ѕвезда со прекар Валери Вајт.
 
- Само сакам некој на кого ќе вежбам за најновата сцена, не е важно дали имаш девојка - му рече таа на момчето.
 
Тој најпрво одби и се обиде да замине, но таа не се откажа сè додека продуцентите не ѝ рекоа да престане.