Џет-Сет
29. October 2015 - 10:25

Анџелина го води Медокс во родната Камбоџа

Актерката и режисерка Анџелина Џоли за еден месец почнува со снимањето на филмот „Прво го убија мојот татко“, филм кој ја раскажува воената трагедија во Камбоџа.

Таа само што се врати од патувањето во Камбоџа, а со неа беа и четири нејзини деца Пакс (11), Захара (10), Шајло (9) и Медокс, кој потекнува од оваа земја.

- Тој има 14 години и важно е во тие години да дознае нешто за својата татковина, вели Џоли.

Глумицата се вљубила во Камбоџа кога во 2001 година го снимала филмот „Томб рајдер“, а потоа од таму го посвои и Медокс.