Македонија
13. February 2017 - 16:23

Андријана прв милионер во Се или нешто!?

Вечерва на Сител телевизија во 18 часот ве очекува навистина забавно шоу со Лила Филиповска и нејзинaтa учесничка Андријана во „Се или нешто“.  

Учесничката што постојано отвора големи износи, со што беше фатална за претходните учесници, на подиумот на искушението! Дали Андријана ќе биде првиот милионер во ова популарно гејм-шоу?

Гледајте вечерва на Сител телевизија.