Џет-Сет
22. October 2015 - 15:04

Анастасија Ражњатовиќ: Ова го направив за инат на сите!

Анастасија Ражнатовиќ која ги шокираше сите откако се офарба плава, уште повеќе се осветли како што вели за инает на сите кои зборуваа за нејзината промена.