Џет-Сет
13. August 2017 - 14:43

Анастасија Ражнатовиќ го измени својот личен опис!

Драстична промена на која никој не се надеваше го измени личниот опис на ќерката на Цеца.

До неодамна имаше долга црна коса, па сите коментираа дека така премногу личи со својата мајка.

Меѓутоа Анастасија реши да ја препушти работата во рацете на стилистите и да експериментира со својот стил. Пократка коса со нежен светол сјај.

Промената и стои одлично!