Џет-Сет
14. September 2016 - 12:44

Анастасија го отвори срцето - Еве што откри

Анастасија Ражњатовиќ и Костадин Терезиќ раскинале пред речиси месец дена, но нивната разделба се уште е актуелна во јавноста. 
 
Сега поранепното момче на ќерката на Цеца решил малку да се дистанцира и го изгаснил својот Инстаграм профил, а младата Ражњатовиќ има само з убави зборови кога е во прашање нивниот однос. 
 
- Таа беше единствената работа во светот на илузиите, напишала Анастасија. 
 
Веројатно со оваа порака сакалда да порача на нејзиното поранешно момче дека таа и неговата љуоб кон неа била единствената вистинска рабпта во нејзиниот живот, и дека се останато било лажно.