Македонија
4. August 2021 - 17:12

Ана Петровска разрешена од функцијата в.д директор на ДИЖС

Ана Петровска е разрешена од функцијата в.д. директор на Државниот инспекторат за животна средина (ДИЖС). Одлуката е донесена на денешната владина седница. Како што информираат од Владата, на местото на Петровска доаѓа Сретен Стојковски.