Живот
17. October 2017 - 17:59

Ана испила 4 водки со енергетски пијалок: Утрото не се сеќавала на ништо, а потоа ја здогледала снимката како има секс со тројца

Целиот тој ден Ана С. од Минесота била уморна. Од дома излегла ненаспиена, нозете и се треселе. Но морала на забава кај најдобрата пријателка Лајла.

Ана отишла до пабот да земе дел од машката екипа, а на влезот за малку ќе се онесвестела.

Другар и притрчал и ја донел до шанкот. Набрзо и подал „бомба“ - водка и еден популарен енергетски пијалок. Испила две и била подготвена да продолжи. Журката била весела и Ана и другарите буквално се пикнале во станот на Лајла и отрчале до масата полна со алкохол и конзерви енергетски пијалоци.

Ана зела шише водка и две конзерви некој енергетски напиток. Повеќе не и требала чаша. Си турала течности во себе наизменично. Обично пиела по 4-5 енергетски бомби во една вечер, но овој пат не броела. Се разбудила во непозната соба, во непозната куќа, гола, без другари, торба, паричник. Од соседната соба се слушале машки гласови. Станала, а потоа паднала. Не ги чувстувала нозете и колковите. Ништо не се сеќавала. Дошла некако до врата, кренала рака и ги отворила.

Видела тројца непознати мажи. А подоцна и снимка од сопствениот секс со тројца возбудени момчиња. Вакво сценарио за жал не е ретко, а младите луѓе би требало да бидат внимателни со внесувањето на опијати.