Џет-Сет
27. October 2017 - 12:06

„Ало“ дојде до голите фотографии од украдениот телефон на Тамара, старлетата е жртва на уцени/18+

На Тамара Ѓуриќ годинава што привршува не и беше многу среќна.

Имено, екипата на магазинот „Ало“ дојде до разголените фотографии од Тамара. Магазинот дознава дека на старлетата пред две недели и е украден телефонот кој го користела за комуникација со момечето, по што следувале уцени и закани дека фотографиите ќе бидат пласирани во медиумите за одредена сума на пари.

Tamara Đurić

-Тамара пред две недели излегла со пријателките во едне белградски клуб. Кога тргнала дома забележала дека и го нема другиот мобилен телефон. Сопствениците на клубот, нејзини пријатели го ангажирале обезбедувањето да го пребара секое ќоше, но без успех. Тамара се помирила со фактот дека останала без мобилен и се јавила во корисничкиот центар и го угасила тој број.

Сепак нејзниот најголем страв била содржината која би можел некој да ја искористи.

-По 5 дена Тамара добила повик на другиот број кој со години го користи. Женско лице и соопштило дека наводно го нашла нејзинито мобилен, но ќе и го предаде за одредена сума на пари. Тамара полудела зошто не сакала да биде предмет на уцена. Рекла дека нема што да крие и дека не сака да се потесува и ја спуштила слушалката. Меѓутоа повиците продолжиле со сериозни закани. Сите добро знаат дека Тамара добро зарабортува и непознатата девојак секојдневно контактирала со неа и барала пари, открива извор близок до неа, додавајќи дека освен фотографии постојат и компромитирачки снимки кои Тамара му ги испраќала на момечето.

Tamara Đurić

-Иако била силна кога и се јавувал непознатата девојка, сепак на Тамра не и било сеедно зошто си ги сака назад сите фотографии и видео-снимките не сака да и излезат во јавност.

Сега магазинот дојде до нив и ги објави а таа била недостапна за коментар.

Tamara Đurić