Балкан
3. April 2017 - 16:31

Александар Вучиќ избран за претседател на Србија уште во првиот круг

Александар Вучиќ е новиот пресетдател на Србија. Тој, уште во првиот круг, оствари  убедлива победа  со 55 проценти освоени гласови.